Producten

Vitaux - Producten Informatie

Vitaux is verantwoordelijk voor de distributie van een tweetal producten, de begraafcocon en speciale stethoscopen.

Stethoscoop.org

Ultrascope

UltraScope is een unieke enkelzijdig drukgevoelige akoestische stethoscoop voor een volledige beoordeling en diagnose van hart-en / of longgeluiden patiënten (mens en dier). Wij bieden de UltraScope aan in verschillende stijlen.

De UltraScope modellen blinken uit in medisch superioriteit. Waar de meeste stethoscopen last ondervinden van lawaaierige omgevingen of beperkende omstandigheden zoals krakende of dikke kleding of wanneer de toegang tot de huid niet direct mogelijk is, biedt de Ultrascope Stethoscoop glasheldere geluidskwaliteit zonder omgevingsgeluid.

Elke UltraScope wordt individueel met de hand geschilderd en kan worden gegraveerd, zodat het persoonlijk en uniek is.

Bel ons direct voor meer informatie over hoe u uw eigen unieke Stethoscoop kunt bestellen of voor andere vragen. Mocht het door u bestelde artikel tijdelijk niet voorradig zijn zal Stethoscoop.org binnen 3 werkdagen contact met u opnemen

 

Dust2Dust

Dust2Dust

Het begraven van een huisdier kan nu op een zeer waardige manier, namelijk in een geborgen en natuurlijke cocon gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% wolvilt. Deze begraafcocon geeft zowel dierenarts als assistent de mogelijkheid om het afscheidsritueel met meer respect en aandacht te laten verlopen. Doordat een huisdier tegenwoordig een volwaardig lid van het gezin is, zal een zorgvuldig afscheid het rouw- en verwerkingsproces van de eigenaar bevorderen.

De verkoop en distributie zijn in handen van Veterinair Organisatiebureau Vitaux.

Voor meer informatie bel: 035 - 6255185 of kijk op www.dust2dust.nl

 

Informatieboekjes

Informatieboekjes

 

Het Medisch Centrum voor Dieren (MCvoordieren) wil eigenaren van patiënten onafhankelijke informatie geven door middel van een serie speciaal ontwikkelde boekjes, geschreven door veterinair medische specialisten. Deze boekjes zullen in principe door dierenartsen worden meegegeven aan de eigenaren van patiënten met de relevante aandoeningen. Veterinair Organisatiebureau Vitaux verzorgt de distributie van de boekjes.

De kosten bedragen € 0,80 per stuk. Bij afname van 30 stuks zijn de verzendkosten (à € 4,50) inclusief. Voor meer informatie belt u met: 035-6255185 of kunt u naar ons een mail sturen. 

Direct boekjes bestellen? Klik dan hier.