Team

Vitaux - Team Info

Vitaux voor werk in de dierenbranche.

Vitaux - Team 01 Info

Pascale Fuchs

Pascale Fuchs

Pascale is initiatiefneemster en oprichter van Veterinair Organisatiebureau Animaux en sinds 1 mei 2006 werkzaam als directeur bij Vitaux BV. Met in eerste instantie het idee om dierenarts te worden, is zij begonnen met werken als paraveterinair en heeft zij de commerciƫle kant van de diergeneeskunde opgezocht. Ze is ruim 9 jaar werkzaam geweest bij veterinaire farmaceut Virbac Nederland B.V. Achtereenvolgens in de functie van dierenartsenbezoeker, Product Manager Gezelschapsdieren en Marketing Services Manager.

In deze hoedanigheid was zij nauw betrokken bij de introductie van de elektronische identificatie in Nederland. Als accountmanager was ze medeverantwoordelijk voor de start van huisdierenverzekering Proteq Dier&Zorg, dochter van de SNS Reaal Groep. Door de geboorte van haar eerste kind is ze een specialistisch organisatiebureau gestart.

De jarenlange ervaring op het communicatieve en organisatorische vlak, in combinatie met een uitgebreid netwerk binnen de dierenbranche zijn een succesformule gebleken. Pascale is medeoprichter van de Vereniging voor Veterinair Praktijk Management. Na zitting te hebben gehad in het oprichtingsbestuur is zij nu erelid van de vereniging en draagt ze daar waar mogelijk de doelstellingen uit en houdt de ontwikkeling op dit vakgebied zeer geĆÆnteresseerd bij.

Zo is Pascale actief in de Commissie Management in de Gezondheidszorg van de VVAA en coacht ze een aantal studenten gedurende het semester Praktijkmanagement van de HBO-opleiding Dier-en Gezondheidszorg. Een samenwerking in het kader van de doorlopende leerweg tussen het Groenhorst college in Barneveld en de CAH te Dronten.

Inmiddels is ze ook al 4 jaar betrokken bij de Veterinaire Managementgame voor diergeneeskunde studenten. Pascale geeft regelmatig gastcolleges en/of workshops als 'Persoonlijke presentatie' en sollicitatietrainingen en schrijft artikelen voor diverse (vak)bladen.

Het gezin van Pascale bestaat uit een echtgenoot, 2 kinderen, 2 honden, 3 katten, kippen, duiven en 3 paarden.

Vitaux - Team 02 Info

Ron Bakker

Ron Bakker

Ron heeft zich na zijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening verdiept in de logistieke sector. Functies bij United Parcel Service en assistent Logistiek Manager bij een fabrikant/groothandel van consumenten elektronica hebben hem veel organisatorische ervaring opgeleverd. Sinds juli 2006 is Ron werkzaam als senior projectmanager bij Vitaux.

Zijn opgedane werkervaring levert een goede uitgangspositie om Vitaux procesmatig naar een hoger plan te brengen. Ron is tevens verantwoordelijk voor de financiele administratie en aanspreekpersoon voor een groot promotieproject voor een voederfabrikant.

 

Ron woont samen met zijn vriendin en heeft een zoon, een dochter en een hondje.


 

Vitaux - Team 03 Info

Marian Blans-Cost

Marian heeft Diermanagement aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden gestudeerd met als afstudeerrichting Beleid & Voorlichting. Ze is ook paraveterinair en heeft haar werkervaring onder andere opgedaan in een asiel, bij dierentuinen en in de dierenartsenpraktijk.

Sinds september 2006 is Marian als projectmedewerker werkzaam bij Vitaux.

Marian is verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse projecten, zoals de organisatie van de Fokkerstour voor de Raad van Beheer en de organisatie van een HuisdierenPlein op de 50Plus beurs. Daarnaast ondersteund en begeleidt ze een buitendienst van vier personen voor een opdrachtgever.

Marian is getrouwd, heeft een zoontje Lucas en twee katten.

Vitaux - Team 03 Info