© 2019  Velvet Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2018  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Dierenartsen vacatures

Ben je dierenarts en op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Bekijk onderstaande dierenartsenvacatures en neem contact op met Vitaux.
Staat jouw ‘baan van de toekomst’ er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

Dierenarts Noord-Holland

Voor een langdurige waarneming (paar maanden) zoeken we in buurt van Hoorn een dierenarts. 30 - 40 uur per week.  Neem contact op met Vitaux over de mogelijkheden. 035-6255185

Dierenarts omgeving Den Bosch

Voor 24 t/m 29 februari 2020 zoeken we een waarnemend dierenarts. Volledige ondersteuning van paraveterinairen.  Neem contact op met Vitaux over de mogelijkheden. 035-6255185

D. Waarneming omgeving Breda

Voor een kliniek in de buurt van Breda zoeken we een dierenarts voor ongeveer 25 - 30 uur per week voor de eerste 3 weken van oktober. Geen diensten en alle consulten zijn op afspraak.
Daarnaast zoeken we voor deze praktijk een vaste dierenarts voor 1 dag per week. Dagen en dergelijke in overleg. Neem contact op met Vitaux op 035-6255185 of stuur een mail als je interesse of vragen hebt 

D. Vakantiewaarneming omgeving Utrecht

Een eenmanspraktijk met makkelijke clientèle en zeer ervaren paraveterinairen zoekt in de zomervakantie een waarnemer.  Ben jij beschikbaar tussen 17 t/m 21 februari 2020. Handel je consulten makkelijk af, maar heb je niet persé uitgebreide operatie ervaring? 
Daarnaast zoeken we ook voor de periode 27 juli t/m 14 augustus een waarnemend dierenarts
Laat het ons weten. Ook als je niet de gehele periode beschikbaar bent, maar wel een enkele dag of dagen, zouden we graag met je in contact komen. Mail of bel (035-6255185) ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je. 

D. Dierenarts bovenin Noord-Holland

Gezocht: bevlogen gezelschapsdierenarts die een gezonde werk-privé balans ambieert. Ervaring is ondergeschikt aan 'passen binnen het team'.

Wij zoeken iemand voor 28 tot 34 uur, 1 nachtdienst in de 14 dagen en 1 half weekenddienst per 5 tot 10 weken.

Wil jij samen met de collega's de schouders eronder zetten, neem dan contact met ons op: 035-6255185 / info@vitaux.nl.

D. Vaste vakantiewaarnemer omgeving Den Bosch

Voor vijf weken per jaar zoeken wij voor een gemoedelijke gezelschapsdierenpraktijk in de omgeving Den Bosch een vaste vakantiewaarnemer. Data kunnen ruim van te voren worden afgesproken. 

Interesse? 035-6255185 of info@vitaux.nl

D. Gezelschapsdieren practicus, met ervaring

  • Wil je werken in een goed functionerend team met een fijne sfeer?

  • Wil je tevreden klanten en dat merken door hun waardering?

  • Wil je werken met collega’s die ontwikkeling van onszelf en het vak belangrijk vinden?

 

Dat kan in onze uitstekende eerstelijns-plus kliniek, waar klanten zelfs van ver komen. We horen bij de Evidensia groep.

We hebben een vacature omdat onze collega teruggaat naar België.

 

We komen graag in contact met jou! Bel met een van de collega’s uit ons team Vivian of Irene op 077 3516231 tijdens praktijkuren of onze praktijkmanager Winand Kissels 06 51573103.

Neem een kijkje op onze site www.depostwagen.nl

D. Uitdaging op Bonaire

Voor een eenmanspraktijk, zonder assistent, zoeken wij een dierenarts die van een uitdaging houdt. Klanten bestaan voornamelijk uit kleine huisdieren, maar een ezelpark met 600 ezels en zo nu en dan een geit behoren ook tot de klantenkring. Het is een eerstelijnspraktijk, maar er wordt een beroep gedaan op je oplossingsvermogen. Het plan voor de toekomst is associatie of overname. 

Wil je meer weten over deze vacature?

info@vitaux.nl / 035-6255185

Dierenarts Tilburg

Voor een gezelschapsdierenpraktijk omgeving Tilburg zoeken wij per direct een dierenarts die de eerstelijnszaken in een kliniek kan uitvoeren. Het volgen van nascholingen wordt gestimuleerd. We hebben een vacature voor 3-5 dagen per week en zij hebben geen diensten!
Mocht je in het bezit zijn van een hond, dan mag deze altijd mee.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. info@vitaux.nl of bel 035-6255185 

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek?
Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185

PS. er is ook een Facebookpagina waar regelmatig (spoed)vacatures op staan.

Please reload