Dierenartsen vacatures

D20-21

Een zeer interessante vacature voor een dierenarts. Je komt te werken in een spoedkliniek met uitdagende casussen in een specialistische omgeving. 

Het betreft avond, nacht en weekend diensten. Goed te combineren voor iemand met schoolgaande kinderen. Regio Utrecht.

 

Wij vertellen je er graag meer over, dus neem snel contact met ons op, tel: 035-6255185 of mail info@vitaux.nl 

D20-20

Wij zijn per direct op zoek naar een waarnemend Dierenarts gezelschapsdieren die tot ongeveer september/oktober voor 20 uur (meer of minder in overleg) het huidige team in deze mooie praktijk in Noord-Holland met heel veel mogelijkheden voor diagnostiek wil komen versterken.

Wij informeren je graag verder over deze vacature, tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

D20-19:

Wij zoeken voor 24-32 uur per week een 

 

DIERENARTS voor het verbeteren van het welzijn van (ras)honden

Functie-inhoud

 • Beantwoorden van in- en externe veterinaire vragen en opmerkingen via e-mail en telefoon

 • Coördinatie portefeuille Gedrag

 • Managen Meldpunt erfelijke aandoeningen en opvolging

 • Beleidsondersteuning en advisering

 • Toevoegen van gezondheidsonderzoeken aan IT4Dogs

 • Relatiebeheer

Functie-eisen

 • Afgeronde studie Diergeneeskunde

 • Ervaring in gezelschapsdierenpraktijk

 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal

 • Vaardigheid in het afstemmen van de verschillende belangen van betrokken partijen

 • Ervaring met het adviseren van bestuur en/of directie

 • Affiniteit met rashonden en fokkerij van rashonden

 • Communicatief vaardig, dienstverlenend en resultaatgericht

 

Wil je meer over deze vacature weten, bel of mail ons: 035-6255185 / info@vitaux.nl

D20-22

Dierenarts gezocht

Wij zijn tot voor kort een franchise van de Sterklinieken geweest. We bepalen zelf ons eigen beleid, maar voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Sterklinieken. Doordat het concept “Sterkliniek” opgeheven is en afgewikkeld wordt, zijn wij, samen met andere (ex)franchisehouders, daar een vervolgconcept op aan het bouwen. Een vereniging dat – in concept – Best Care Dierenartsen gaat heten. Met de andere leden gaan we ieder een eigen identiteit ontwikkelen en samen aan een zichtbaar samenwerkingsverband bouwen om ons kwaliteitsbeleid en kennis verder te verbeteren. Wij zoeken een vierde dierenarts.

We hebben 3 locaties en we hebben een praktijkmanager die moet helpen zorgen dat alles het doet en dat we rendabel blijven. Eerlijke communicatie is dus een must, tussen collega’s onderling en met de praktijkmanager. Je kunt hier heel zelfstandig werken maar je kunt geen eiland zijn.

Ik zie het vak als een avontuur en een ambacht, waarin voortdurend de basisgegevens aan verandering onderhevig zijn: niets is onveranderlijk, behalve de anatomie. Hoewel: wat we 25 jaar geleden over de N. Vagus dachten, lijkt niet veel op wat we nu denken. Inzicht in de functies van de structuren verandert wel. Gezien wat je denkt te weten ineens niet meer waar kan blijken te zijn, heb je een flexibele, nieuwsgierige instelling nodig. Voor dit werk heb je ook humor en relativeringsvermogen nodig want, hoewel je bezig bent om andermans dieren te helpen, sommige cliënten zullen je toch als een dure belemmering zien die tussen henzelf en hun doel staat en dingen lopen niet altijd volgens plan. Niets is zo veranderlijk als de agenda van een dierenartsenpraktijk! Toch kan je werk, ook de keren dat het niet allemaal perfect verloopt, veel voldoening geven omdat je het beste resultaat hebt bereikt dat onder de omstandigheden mogelijk was. En als je denkt dat het beter kon, leer je wat je volgende keer anders wilt doen. Zo heb ik al meer dan 25 jaar plezier in mijn vak.

Als ik je nieuwsgierig genoeg heb gemaakt om te solliciteren naar een baan bij ons, kun je je email richten aan onze praktijkmanager Herman Rozengarden: administratie@sterkliniekamsterdam.nl. Vertel ons wat jij (in ons) zoekt en wat jou trekt. Als we denken dat jij bij ons zou passen, kunnen we – geheel in de stijl van de tijd – in eerste instantie via Zoom kennis maken.

D20-18:

Communicatieve dierenarts gezocht voor een praktijk op Qatar!

Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij vertellen je er graag meer over!

Tel: 035-6255185 of mail ons: info@vitaux.nl

D20-17: Gezocht: Enthousiaste gezelschapsdierenarts in Friesland!

Ben jij een gezelschapsdierenarts die enthousiast is, teamspirit heeft, klantcontact heel belangrijk vindt, wil leren en ruimte wil zichzelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een afwisselende baan, werkuren in overleg, ervaring is fijn, maar nog belangrijker dat je in het huidige team past. We vertellen je graag meer over deze functie en praktijk: tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl 

D20-16 Wij zoeken een waarnemend dierenarts voor praktijk op goede locatie in Rotterdam:

Ben jij beschikbaar op de volgende dagen:

vrijdag 30/4, 3/5, 5/5 en 7/5,18/6 en maandag 21/6  en op maandag, woensdag en vrijdag in de maanden juli en augustus? Neem dan snel contact met ons op! Tel: 035-6255185

D20-05 Gezocht Dierenarts voor een praktijk in Noord-Holland:

Voor een dierenartsenpraktijk in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een dierenarts om het huidige enthousiaste team van dierenartsen en paraveterinairen te versterken.

Het betreft een functie per direct voor 3 dagen per week, in overleg zijn meer uren mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Tel: 035-6255185 / info@vitaux.nl

 

D20-13 Dierenarts gezocht in Rotterdam!

Voor een dierenartsenpraktijk op een zeer goede locatie in Rotterdam, zoeken wij ter aanvulling op het professionele team van dierenartsen en paraveterinairen, een dierenarts. Werkdagen zijn in overleg te bepalen, zij gaan graag het gesprek met je aan.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons, we vertellen je graag meer: 035-6255185 / info@vitaux.nl

 

D20-15 Voor een opdrachtgever in België, die innovatieve, veilige en effectieve producten ontwikkelt  om

het welzijn te verbeteren van dieren die lijden aan osteo-articulaire aandoeningen, zijn wij op zoek naar een:

 

Veterinair Technisch Account Manager

 

Wij zoeken per direct een dierenarts met 2-3 jaar praktijkervaring, die communicatief vaardig is, (ook in het Frans en Engels), beschikt over commerciële skills en bereidheid tot reizen door België (je standplaats is Jumet, Charleroi). Neem voor een uitgebreid functieprofiel gerust contact met ons op. Mail: info@vitaux.nl of bel: 035-6255185

© 2021  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2021  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon