Dierenartsen vacatures

D20-34 Dierenarts gezocht in omgeving Utrecht!

Voor een gezellige dierenartspraktijk in provincie Utrecht  zijn wij opzoek naar een dierenarts die wilt waarnemen in de week van 4-10 april 2022. Het gaat om 3 dagen van 10 – 18.00u.

De voorkeur gaat uit naar de di/woe en vrijdag maar dit is in overleg te bepalen. Er zal een ervaren paraveteirnair aanwezig zijn, de hond mag mee en parkeren is gratis!

Neem voor meer informatie contact met ons op. Tel: 035-6255185 / info@vitaux.nl

D20-33 Dierenarts gezocht in Rotterdam!

Voor een dierenartsenpraktijk in Rotterdam, zoeken wij ter een waarnemer voor 3 dagen per week in week 18, 29, 35, 36 en 38. De specifieke dagen zijn flexibel bespreekbaar. 

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons, we vertellen je graag meer: 035-6255185 / info@vitaux.nl

ANW triage dierenarts

Wij zoeken een Avond, Nacht en Weekend triagist die de telefoon opneemt (lekker vanuit huis) als eerste aanspreekpunt voor ongeruste klanten.

Zoals we allemaal weten zijn niet alle ANW telefoontjes daadwerkelijk Spoed en een dierenarts, vergelijkbaar met een humane triagist, kan beoordelen of er moet worden doorgestuurd naar de dienstdoende dierenartsenpraktijk of dat de diereigenaar de volgende dag naar de eigen dierenarts terug kan.

 

Dit kan een baan zijn voor mensen met kinderen die de tijden dan zo in kunnen delen dat als zij naar school zijn, jij kan slapen. Maar ook voor dierenartsen die niet (meer) in de praktijk willen of kunnen werken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of andere invulling van je werk?!

We komen graag eens vrijblijvend met je in gesprek!  Bel Pascale 06-50526716

D20-31

Vaccinatiegraad onder huisdierenbezitters is laag: hulp gezocht!

 

Welke dierenarts wil helpen de entingsbereidheid te verhogen door te vaccineren op laagdrempelige locaties?

Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie en een adviserende rol om eigenaren van honden, katten en soms konijnen te verwijzen naar de eigen kliniek.

Een paar uur per week echt eerstelijns werk doen is wellicht een leuke (bij)baan.

De ent-spreekuren zijn op diverse locaties in Nederland. Neem gerust eens contact op voor meer informatie! tel: 035-6255185 / info@vitaux.nl

D20-27 

Waarnemer gezocht, per direct voor liefst 3 dagen per week bij een gezelschapsdierenpraktijk in Zeist. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons, we vertellen je graag meer: 035-6255185 / info@vitaux.nl

D20-22

Dierenarts gezocht voor een eigentijdse praktijk in Amsterdam

Zij zijn tot voor kort een franchise van de Sterklinieken geweest. Nu bepalen zij zelf hun eigen beleid, maar voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Sterklinieken. Doordat het concept “Sterkliniek” opgeheven is en afgewikkeld wordt, zijn zij, samen met andere (ex)franchisehouders, daar een vervolgconcept op aan het bouwen. Een vereniging dat – in concept – Best Care Dierenartsen gaat heten. Zij zoeken een vierde dierenarts.

Er zijn 3 locaties en er is een praktijkmanager. Eerlijke communicatie is een must, tussen collega’s onderling en met de praktijkmanager. Je kunt hier heel zelfstandig werken maar je kunt geen eiland zijn.

Wil je meer weten over deze vacature, reageer dan snel! tel: 035-6255185 of info@vitaux.nl 

 

D20-21

Een zeer interessante vacature voor een dierenarts. Je komt te werken in een spoedkliniek met uitdagende casussen in een specialistische omgeving. 

Het betreft avond, nacht en weekend diensten. Goed te combineren voor iemand met schoolgaande kinderen. Regio Utrecht.

 

Wij vertellen je er graag meer over, dus neem snel contact met ons op, tel: 035-6255185 of mail info@vitaux.nl 

 

D20-18:

Communicatieve dierenarts gezocht voor een praktijk voor gezelschapsdieren in Qatar, in het Midden-Oosten, aan de Perzische Golf.

Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij vertellen je er graag meer over!

Tel: 035-6255185 of mail ons: info@vitaux.nl

D20-13 Dierenarts gezocht in Rotterdam!

Voor een dierenartsenpraktijk op een zeer goede locatie in Rotterdam, zoeken wij ter aanvulling op het professionele team van dierenartsen en paraveterinairen, een dierenarts. Werkdagen zijn in overleg te bepalen, zij gaan graag het gesprek met je aan.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons, we vertellen je graag meer: 035-6255185 / info@vitaux.nl

D20-05 Gezocht Dierenarts voor een praktijk in Noord-Holland:

Voor een dierenartsenpraktijk in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een dierenarts om het huidige enthousiaste team van dierenartsen en paraveterinairen te versterken.

Het betreft een functie per direct voor 3 dagen per week, in overleg zijn meer uren mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Tel: 035-6255185 / info@vitaux.nl