Dierenartsen vacatures

Ben je dierenarts en op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Bekijk onderstaande dierenartsenvacatures en neem contact op met Vitaux.

Staat jouw ‘baan van de toekomst’ er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

Niet alle vacatures komen op de site, soms is de selectieprocedure al gestart, maar pas je toch in het profiel en dan stellen we je graag voor.

Vitaux helpt met je sollicitatie en denkt met je mee over de juiste stappen.  

D20-05 Dierenarts gezocht Noord-Holland

Vlakbij strand! Voor een dierenkliniek in Noord-Holland zijn wij per 1-1-2021op zoek naar een dierenarts die het team komt versterken. Het betreft een vaste aanstelling voor 3-4 dagen per week, meer is bespreekbaar. Ben je geïnteresseerd in deze functie, neem dan snel contact met ons op! Tel: 035-6255185 / info@vitaux.nl

Ter overname aangeboden:

Dierenartsenpraktijk in Duitsland, net over de grens, omgeving  Nijmegen.

 

Het betreft een praktijk met eigen pand en bovenwoning. Pand kan verkocht of verhuurd worden.

Praktijk is goed geoutilleerd met 4 operatie- en behandelkamers.

Praktijk doet gezelschapsdieren en paarden. Uitgebreide bedrijfsinformatie op verzoek te verkrijgen. 

 

Geïnteresseerd? Bel even met Pascale Fuchs voor meer info: 06-50526716

D20-07 Dierenarts vast voor 3 dagen per week

Dierenarts gezocht voor 3 dagen per week in de omgeving Rotterdam, dagen zijn in overleg, bij voorkeur (maandag, dinsdag & Vrijdag). Eventueel ook een zaterdagochtend. Ben jij op zoek naar een leuke praktijk in de buurt, ben je betrokken en leergierig?  Neem contact op met Vitaux voor meer informatie 035-6255185 of mail 

D20-08 Dierenarts Tilburg

Voor een gezelschapsdierenpraktijk omgeving Tilburg zoeken wij per direct een all round dierenarts. Betreft een eerstelijns praktijk, met leuk team paraveterinairen. Voor meer informatie bel ons even op 035-6255185 of mail  

D. Te koop: dierenartsenpraktijk op Bonaire

Voor een eenmanspraktijk zoeken wij een dierenarts die van een uitdaging houdt. Klantenbestand bestaat voornamelijk uit kleine huisdieren, maar een ezelspark met 600 ezels en zo nu en dan een geit behoren ook tot de klantenkring. Het is een eerstelijnspraktijk, maar er wordt een beroep gedaan op je oplossingsvermogen.  

Wil je meer weten over deze bijzondere mogelijkheid? Neem contact met ons op via: 

info@vitaux.nl / 035-6255185

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek?
Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185

PS. er is ook een Facebookpagina waar regelmatig (spoed)vacatures op staan.

Please reload

© 2020  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2020  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon