top of page
PROJECTEN

HuisdierenApp

De HuisdierenApp is een handige app voor iedere huisdiereigenaar.

Alle belangrijke gegevens over je dier, zoals chip- en verzekeringsnummer, kunnen erin bewaard worden. Daarnaast zitten er handige functionaliteiten in zoals dichtstbijzijnde dierenarts of dierenspeciaalzaak, uitlaatgebieden, maar ook dierennieuwtjes en evenementen.

Deze app heeft ook een handige reminderservice, zodat de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen niet vergeten kunnen worden.
 

Helemaal nieuw is de mogelijkheid om vanuit de app te Videobellen met je eigen dierenarts. Klik hier voor nadere uitleg over Videobellen.
 

Daarnaast is de HuisdierenApp helemaal gratis!

De app is beschikbaar in de App store (Apple iOS) en Play store (Android). 

Videobellen met de dierenarts

Jacker.nl en Vitaux hebben de krachten gebundeld om Videobellen te introduceren bij dierenartsen. Videobellen is mogelijk via de HuisdierenApp en via de eigen praktijkwebsite.

Jacker.nl levert de techniek – via een simpele Plug&Play embedcode – en Vitaux is – via haar sterke netwerk in de dierenbranche – eerste contactpersoon voor geïnteresseerden.
 

Wil je meer informatie over Videobellen? Maak direct een Videobel afspraak!

Heb je een andere (technische) vraag, over Jacker.nl? Mail dan naar klantenservice@jacker.nl

In Store Promotion

Voor diverse voederfabrikanten en farmaceuten organiseert Vitaux In Store Promotion dagen. Ervaren dierendeskundigen zijn in diverse tuincentra en dierspeciaalzaken in Nederland aanwezig om voedingsadvies te geven. Daarnaast voert Vitaux regelmatig gezondheidschecks uit voor onze opdrachtgevers op diverse evenementen zoals Animal Event of Hond. Tijdens een gezondheidscheck wordt onder andere de vacht, het gewicht en het gebit gecheckt.

Vast- en tijdelijke buitendienst

Voor diverse voederfabrikanten en farmaceuten faciliteert Vitaux medewerkers voor tijdelijk en/of langdurig dienstverband. Deze veterinair geschoolde medewerkers bezoeken dierenspeciaalzaken of dierenartsenpraktijken naar gelang de opdracht. Van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of kortdurende promotionele activiteiten tot permanente buitendienst inclusief bijbehorende wagenpark en ondersteuning vanuit Vitaux

Congres organisatie

Voor diverse partijen binnen de dierenbranche organiseert Vitaux op regelmatige basis nascholingen voor dierenartsen & paraveterinairen.  Eén van deze nascholingen die Vitaux al 5 jaar organiseert is het symposium Hart voor de Praktijk. Dit symposium is een initiatief van cardiologen Mark Dirven, Marjolein den Toom en Viktor Szatmári.
 

EVDI Congres

In 2014 heeft Vitaux het EVDI (European Veterinary Diagnostic Imaging) congres succesvol georganiseerd in Utrecht. En we zijn vanaf 2017 het Europees organisatie bureau.

Platform als een huisdier doodgaat

Via deze website willen wij eigenaren op een centrale plek informeren over alles wat te maken heeft met afscheid nemen van een dier. Daarnaast willen wij dierenartsen en paraveterinairen handvaten geven om in de eigen praktijk meer te doen met dit onderwerp, om zo de beste service te kunnen bieden op dit gebied.

Sfeervolle Wachtruimte

Uw wachtruimte is uw visitekaartje! Bezoekers hebben behoefte aan warmte en geborgenheid.

Sfeervollewachtruimte.nl kan u helpen bij het creëren van een meer ontspannen en comfortabele sfeer voor iedere wachtruimte. Dat kan een wachtkamer, maar ook een afscheidsruimte zijn. Samen met u doen we kleine of grotere aanpassingen aan het interieur om tot een schitterend resultaat te komen.

Initiatiefnemers voor sfeervolle wachtruimte zijn: Pascale Fuchs, Jacky van Noort en Edwin van der Scheer. Samen vormen zij een team van specialisten die, elk met hun eigen expertise, complementair zijn op het gebied van uitstraling.

Veterinair Praktijk Management

In 2001 is de Vereniging voor Veterinair Praktijk Management (VPM) opgericht. Pascale Fuchs is één van de oprichters. De vereniging heeft als doel die personen te verenigen die de functie van praktijkmanager uitoefenen. Het ledenbestand kent een grote diversiteit: dierenartsen, assistentes en praktijkmanagers met en zonder een veterinaire achtergrond.

Career Event

Tijdens de Voorjaarsdagen organiseert Vitaux jaarlijk het Career Event. Verschillende organisaties informeren aanwezigen vanuit hun eigen ervaring over carrièreontwikkeling in al haar kleurrijke facetten.  Zo kunt u een CV laten beoordelen bij de diverse veterinaire uitzendbureaus en tips vragen over carrièreplanning en efficiëntere bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan advies over Nuts contracten, werken bij NVWA en gerichte nascholingen.

Dag van de Hond

Sinds 2011 ondersteunt Vitaux de Raad van Beheer bij de organisatie van de Dag van de Hond. Tijdens deze dag kan iedereen, met of zonder hond, op diverse locaties in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport.

Het doel van de Dag van de Hond is om het publiek kennis te laten maken met alle leuke, gezonde en leerzame activiteiten die er met een hond gedaan kunnen worden. Ieder jaar heeft de Dag van de Hond een ander thema waarop de activiteiten worden afgestemd, de thema’s zijn: Sport&Spel, Kind&Hond en Hond&Ras. 

Huisdieren Zorgplan

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma waarmee klanten op een makkelijke manier de preventieve gezondheidszorg van hun huisdieren kunnen regelen. Het is geen verzekering, maar een kortingsabonnement bij de eigen dierenartspraktijk. Elke praktijk bepaalt zelf welke diensten en producten er in het abonnement worden opgenomen. Zaken die vaak binnen het abonnement vallen zijn de jaarlijkse vaccinaties, chip, vlooien-, teken- en ontwormingsbehandelingen en lichamelijk onderzoeken. Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, honden, konijnen en paarden. Het Huisdieren ZorgPlan werd in Nederland geïntroduceerd en vertegenwoordigd door Vitaux.

Please reload

bottom of page