Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 20-09

Voor een opdrachtgever in België, die innovatieve, veilige en effectieve producten ontwikkelt  om het welzijn te verbeteren van dieren die lijden aan osteo-articulaire aandoeningen, zijn wij per direct op zoek naar een:

Veterinair Technisch Manager

Wij zoeken een dierenarts met 2-3 jaar praktijkervaring (orthopedische praktijkervaring is een pre), die communicatief vaardig is, (ook in het Frans en Engels), beschikt over commerciële skills en bereidheid tot reizen door België (je standplaats is Jumet, Charleroi). Neem voor een uitgebreid functieprofiel gerust contact met ons op. Mail: info@vitaux.nl of bel: 035-6255185

 

Div 20-08 Medewerker buitendienst Dierenuitvaartcentrum 24-30 uur

Wie komt voor een van onze opdrachtgevers het hechte en toegewijde team, bestaande uit 11 collega’s van een dierenuitvaartcentrum versterken? In de functie van buitendienst medewerker bij dit dierenuitvaartcentrum zijn de werkzaamheden divers. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: - het overbrengen van overleden dieren naar het uitvaartcentrum - het onderhouden van bestaande relaties en contact leggen met nieuwe relaties. - ook behoort het verzorgen van crematies (binnendienst) tot de werkzaamheden. Intern word je hiervoor opgeleid. Dit is een bijzondere en afwisselende baan waarin je een hoge mate van zelfstandigheid geniet. Heb jij minimaal MBO+ werk- en denkniveau en ben je fysiek in staat om zwaardere handelingen te verrichten, ben je communicatief sterk en servicegericht, beschik je over een rijbewijs B en kun je - avond- en weekenddiensten werken? Bel of mail: 035-6255185 of info@vitaux.nl

Div 20-07 Gezocht Accountmanager regio Friesland - Drenthe – Gelderland

Voor een van onze vertrouwde opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een representatieve accountmanager, regio Friesland - Drenthe – Gelderland, binnen het dierenartsenkanaal.

Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je resultaatgericht en commercieel gedreven en heb je ervaring in een soortgelijke functie?

 

Neem dan snel contact met ons op voor nadere informatie en een uitgebreid functieprofiel.

Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

© 2021  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2021  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon