Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 22-05

Gezocht: secretaris en marketing/ PR bestuurslid voor de VPM

Het bestuur (Leontine, Marloes, Marjon en Elles) zet zich met veel plezier, in voor de professionalisering van ons mooie beroep door kennis van onze leden te vergroten en veterinaire managers met elkaar te verbinden. Hiervoor  worden twee bestuursleden gezocht: één in de rol van secretaris en een tweede voor pr, marketing en communicatie.  

Je hoeft geen lid te zijn maar wel taken als praktijkmanager te hebben in je dagelijkse werk.

Vergaderingen zijn maandelijks (fysiek en online)

Je krijgt er veel voor terug: te weten bestuurservaring, waardevolle aanvulling op je CV, uitbreiding van je netwerk 

En je ontvangt een leuke bestuursvergoeding.

Reageren? Dat kan via de site  www.v-p-m.nl of info@v-p-m-nl;

Nog wat meer informatie: neem contact op met Pascale (als mede-oprichter en erelid van de VPM) 06-50526716

Div 22-04

Overstap naar humaan?

Heb jij wel eens overwogen de stap te maken naar de humane gezondheidszorg? In de regio Almere zijn we nog opzoek naar mensen. 

We hebben een zeer interessante vacature voor mensen die bloed willen afnemen. Deze zeer afwisselende baan speelt zich zowel af op een poli,  je doet thuisbezoeken of bezoekt een zorginstelling.

Uiteraard is er een gedegen inwerktraject en ben je onderdeel van een vast team in jouw regio. Naast de praktische handelingen zit er ook een stukje laboratorium werkzaamheden bij en je doet de bijbehorende administratie. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng.  We zoeken mensen met een afgeronde mbo3 opleiding op (para)medisch gebied, een flexibele, vriendelijke houding en het vermogen om mensen op hun gemak te stellen. Er zijn veel parallelen met een dierenartsenpraktijk!  De werktijden van minimaal 4 dagen van 7:00 -13:00uur.

Het dienstverband is 16 – 20 uur per week.

Salariering is conform CAO ziekenhuizen  en ligt tussen €2028,- en € 2972,-.  Heb je interesse? Bel of mail even voor het uitgebreide functieprofiel.

Vaste banen en waarnemingen 

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk of vast.

Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je CV met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl of bel 035-6255185