Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 20-10  Consumer Care Nutritional Advisor

Ben jij die klantgerichte persoon met een drive om advies te geven over diervoeding? Word je enthousiast van het werken met een premium brand? Beschik je over passie voor katten en honden? Schakel je makkelijk tussen de verschillende communicatiekanalen? En word je enthousiast van veelvuldig klantcontact? Dan is deze functie echt de ideale job voor jou!

Dit betreft een tijdelijke functie t/m oktober, met wellicht uitbreiding, het gaat om 4 of 5 dagen in de week. Neem snel contact met ons op, we vertellen je graag meer: 035-6255185

Div 20-09 

Voor een opdrachtgever in Belgie, die innovatieve, veilige en effectieve producten ontwikkelt om het welzijn te verbeteren van dieren die lijden aan osteo-articulaire aandoeningen, zijn wij per direct op zoek naar een:

Veterinair Technisch manager

Wij zoeken een dierenarts met 2-3 jaar praktijkervaring (orthopedische praktijkervaring is een pré), die communicatief vaardig is (ook in het Frans en Engels), beschikt over commerciële skills en bereidheid tot reizen dor België. (Je standplaats is Jurnet, Charleroi) Neem voor een uitgebreid functieprofiel gerust contact met ons op. Mail: info@vitaux.nl of

bel: 035-6255185

 

Vaste banen en waarnemingen 

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk of vast.

Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je CV met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl of bel 035-6255185