Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 20-07 Gezocht Accountmanager regio Friesland - Drenthe – Gelderland

Voor een van onze vertrouwde opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een representatieve accountmanager, regio Friesland - Drenthe – Gelderland, binnen het dierenartsenkanaal.

Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je resultaatgericht en commercieel gedreven en heb je ervaring in een soortgelijke functie?

 

Neem dan snel contact met ons op voor nadere informatie en een uitgebreid functieprofiel.

Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

 

Please reload

© 2020  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2020  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon