Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div-04 Praktijk coördinator

Voor een kliniek in Brabant zoeken we voor 32 uur per week een sprankelende en accurate praktijk coördinator. Neem contact op met vitaux voor een uitgebreid functieprofiel. 035-6255185 of info@vitaux.nl

P20-02 Dierenarts - Veterinaire duizendpoot

Ben jij een dierenarts die toe is aan een veelzijdige functie?
Voor een veterinaire groothandel zoeken we een veterinaire duizendpoot! 
Leuke, veelzijdige baan voor een pas afgestudeerde of iemand enkele jaren ervaring.
De vacature is voor 32 tot 40 uur per week en je werkzaamheden bestaan uit ongeveer 3 facetten:

  1. Ondersteuning QP van de veterinaire groothandel op het gebied van parallelle registratie van medicijnen & algemeen kwaliteitsbeheer.

  2. Veterinaire ondersteuning van de klanten van de veterinaire groothandel (ondersteunend aan verkoop en cascade).

  3. Wekelijks inloopspreekuur voor kleine huisdieren op diverse locaties in het land (ongeveer 2 uur per locatie)

Veterinair Medewerk(st)er (invaller i.v.m. zwangerschapsverlof) bij een dierverzekeraar regio Amsterdam.

Ben jij dé specialist in je vakgebied als paraveterinair? Je bent tot in detail op de hoogte van aandoeningen, behandelingen en medicijnen voor huisdieren. Daarnaast ben je een kei in klantcontact. Je bent zeer klantvriendelijk, empathisch en gaat tot het uiterste om de juiste oplossing te vinden voor de klant. Je bent administratief sterk en onder tijdsdruk blijf je accuraat werken. Werken met targets is een uitdaging voor jou en commerciële activiteiten schuw je niet.

Wil je meer weten over deze interessante vacature? Neem dan snel contact met ons op! info@vitaux.nl / 035-6255185

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

Please reload

© 2020  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2020  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon