Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 20-12

Leuk projectje!

Voor een farmaceut zoeken we een communicatief vaardige paraveterinair die het leuk vindt om voorlichting te geven over antiparasitica voor een webinar. Dit is uiteraard tegen betaling.

 

Naast je eigen kennis over vlooien/teken en wormen krijg je ondersteuning.

In totaal zal het ongeveer  3 – 4 dagen werk bedragen.

Ben je niet bang voor de camera (het is niet live), praat je makkelijk en wil je graag kennis overdragen? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie: 035-6255185

Div 20-11

Klantenservice medewerker/Customer Care professional in omgeving Amsterdam.

De klant (én hun dier) staat op nummer 1!  Je bent een specialist in telefonisch klantcontact. Naast het dagelijkse klantcontact ligt jouw focus ook op klantbehoud en het aantrekken van nieuwe klanten. Je weet de behoeften van de klanten aan het licht te brengen en deze om te zetten in commerciële kansen. Je bent klantvriendelijk en empathisch. Je bent altijd bereid om een stapje verder te gaan en de juiste oplossing te vinden voor de klant. 

Div 20-10

Accountmanager voor een opdrachtgever in omgeving Amsterdam.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het accountmanagement van de belangrijkste dierenklinieken in Nederland. Het dierenartskanaal is sinds de oprichting heel belangrijk. Je geeft presentaties en uitleg over huisdierenverzekeringen aan dierenartsen en assistenten. Je bezoeken plan je in lijn met de door jou opgestelde bezoekstrategie in. Het doel van deze functie is om zoveel mogelijk klinieken te overtuigen van het nut van  verzekeringen en waar mogelijk brand ambassador te maken. Dit uit zich in een goede zichtbaarheid in de wachtkamer van de dierenarts. Als accountmanager ben je tevens onze oren en ogen in de markt en je deelt je inzichten hieruit proactief met je collega's op kantoor

Vaste banen en waarnemingen 

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk of vast.

Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je CV met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl of bel 035-6255185