© 2020  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2020  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de veterinaire sector, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor tijdelijke promotie opdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties zoals Dibevo en Raad van Beheer, ketens en diergerelateerde stichtingen.

De werving & selectieprocedure van onderstaande vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Veterinair Medewerk(st)er (invaller i.v.m. zwangerschapsverlof) bij een dierverzekeraar regio Amsterdam.

Ben jij dé specialist in je vakgebied als paraveterinair? Je bent tot in detail op de hoogte van aandoeningen, behandelingen en medicijnen voor huisdieren. Daarnaast ben je een kei in klantcontact. Je bent zeer klantvriendelijk, empathisch en gaat tot het uiterste om de juiste oplossing te vinden voor de klant. Je bent administratief sterk en onder tijdsdruk blijf je accuraat werken. Werken met targets is een uitdaging voor jou en commerciële activiteiten schuw je niet.

Wil je meer weten over deze interessante vacature? Neem dan snel contact met ons op! info@vitaux.nl / 035-6255185

Gezocht: Kippendeskundige (hobbyist of professional)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per begin 2020 op zoek naar iemand met affiniteit en verstand van kippen, die op projectbasis adviezen wil geven aan consumenten op diverse locaties in het land. Periode en werktijden in overleg. Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op: 035-6255185 / info@vitaux.nl

Medewerker Pension omgeving Het Gooi

Ben jij een echte kattenliefhebber? Dan hebben we de ideale baan voor je. Voor ongeveer 10 uur per week zoeken we een vaste medewerker voor een kattenpension. Heb jij een MBO dierverzorging of Paraveterinaire opleiding gedaan, of aantoonbaar ervaring? Neem dan contact op met Vitaux op 035-6255185 of stuur een mail  

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

Please reload