Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 20-13

SOLUTION IMPLEMENTATION CONSULTANT BELGIË

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een service-minded collega die hen alvast wil versterken tijdens een zwangerschapsperiode van april tem december 2021, in de Belgische regio.

 • Je verzorgt trainingen op locatie in dierenartsenpraktijken (kleine huisdieren).

 • Je overlegt met dierenartsen en assistenten.

 • Je denkt actief mee met de klant en zoekt samen naar praktische oplossingen.

 • Je werkt nauw samen met het Sales team, je overlegt ter voorbereiding en na afloop van je bezoeken.

 • Je beheert je eigen agenda, je neemt verantwoordelijkheid en doet een goede opvolging van je projecten.

 • Je maakt deel uit van een gedreven en hecht team dat je ten volle zal ondersteunen.

 • Je koppelt terug naar het team over mogelijke opportuniteiten.

 • Je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren en het concreet ontwikkelen van  oplossingen.

Kwalificaties: 

 • Je bent communicatief sterk en actief luisteren is een aangeboren kwaliteit.

 • Klanttevredenheid is voor jou een prioriteit.

 • Je bent spontaan en houdt van presenteren voor een kleine groep.

 • Je hebt oog voor opportuniteiten.

 • Je hebt goede voeling met de gang van zaken in een dierenartsenpraktijk.

 • Je bent een geboren teamplayer die energie haalt uit samenwerkingen met collega’s.

 • Je hebt een brede interesse.

 • Je bent een goede planner, houdt overzicht en respecteert afspraken.

 • Je bezit een goede digitale vaardigheid en kunt dit toepassen in je dagelijkse werk.

 • Je beheerst het Nederlands en Engels en je kunt je goed uitdrukken in het Frans.

 • Je bent flexibel en mobiel (3 -4 dagen/week) binnen België.

 
Enige voorkennis van hun trainingen is niet vereist, een leergierige instelling is voldoende, zij zorgen voor een gedegen opleiding!

Neem contact op met ons: tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

Div 20-12

Gezocht tegen betaling: Studenten Diergeneeskunde of paravets, die willen meewerken aan een Europees onderzoek naar parasieten in hondenpoep.

Ben jij in de periode van 5 t/m 13 juni 1of 2 zaterdagen/zondagen beschikbaar om in diverse parken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem of Nijmegen samples te nemen van hondenpoep, neem dan snel contact met ons op, dan vertellen wij je er alles over! Tel: 035-6255185 of mail info@vitaux.nl

Div 20-11 Allround marketeer met liefde voor dieren 

Voor een dierverzekeraar help jij hun missie verder uit te bouwen om ieder huisdier de beste zorg te geven. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan ambitieuze groeidoelstellingen, omdat jouw samenwerkingen leiden tot meer leads en meer huisdierbezitters met een verzekering! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten binnen het fokker- en dierenartskanaal. Je zorgt dat hun stevige positie binnen deze kanalen verder wordt uitgebouwd en werkt daarbij nauw samen met de accountmanagers.

 

Full-time · Omgeving Amsterdam

Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl 

Div 20-10 - Communication Coordinator

The Black Jaguar Foundation is a young and international non-profit organization which pursues one clear objective: planting native trees on a massive scale to help realize the Araguaia Biodiversity Corridor. It will be the longest nature corridor on earth and one of the largest reforestation projects ever! Inspired by the powerful documentary ‘HOME’, the BJF is driven to restore the balance between nature and mankind. With a team of about 150 professionals and Ambassadors all around the world, (partly) donating their time, skills and talent to the BJF, we are moving forward to make a difference on a global scale. We are looking for a communications and marketing professional that can help us to actively grow the organisation and communicate our mission effectively with our community, both in Europe and globally. lees verder

 

D20-11 GEZOCHT: Werkstudent en/of stagiair(e) social media met hart voor dieren

* Vind jij het leuk om kennis, feiten en adviezen uit de dierenbranche te delen met huisdiereigenaren?
* Ken jij Facebook, Instagram en overige social media kanalen op je duimpje?
* Ben je creatief, sociaal en een dierenliefhebber?
* Ben jij max 4 uur per week beschikbaar (flexibel) of opzoek naar een stageplek?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Voor ons mooie merk LEAF animal care zijn wij op zoek naar dé social media topper van Nederland. Vind jij het leuk om het merk meer bekendheid te geven, om samen te groeien en om Nederland bekend te maken met onze natuurlijke, biologische supplementen, crèmes en oliën voor dieren? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren en ons gezellige, hardwerkende team te versterken. Wij en onze viervoeters kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Stuur een e-mail naar 
info@leaf-animalcare.com en wij neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

Div 20-09

Voor een opdrachtgever in België, die innovatieve, veilige en effectieve producten ontwikkelt  om het welzijn te verbeteren van dieren die lijden aan osteo-articulaire aandoeningen, zijn wij per direct op zoek naar een:

Veterinair Technisch Manager

Wij zoeken een dierenarts met 2-3 jaar praktijkervaring (orthopedische praktijkervaring is een pre), die communicatief vaardig is, (ook in het Frans en Engels), beschikt over commerciële skills en bereidheid tot reizen door België (je standplaats is Jumet, Charleroi). Neem voor een uitgebreid functieprofiel gerust contact met ons op. Mail: info@vitaux.nl of bel: 035-6255185

 

Div 20-08 Medewerker buitendienst Dierenuitvaartcentrum 24-30 uur

Wie komt voor een van onze opdrachtgevers het hechte en toegewijde team, bestaande uit 11 collega’s van een dierenuitvaartcentrum versterken? In de functie van buitendienst medewerker bij dit dierenuitvaartcentrum zijn de werkzaamheden divers. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: - het overbrengen van overleden dieren naar het uitvaartcentrum - het onderhouden van bestaande relaties en contact leggen met nieuwe relaties. - ook behoort het verzorgen van crematies (binnendienst) tot de werkzaamheden. Intern word je hiervoor opgeleid. Dit is een bijzondere en afwisselende baan waarin je een hoge mate van zelfstandigheid geniet. Heb jij minimaal MBO+ werk- en denkniveau en ben je fysiek in staat om zwaardere handelingen te verrichten, ben je communicatief sterk en servicegericht, beschik je over een rijbewijs B en kun je - avond- en weekenddiensten werken? Bel of mail: 035-6255185 of info@vitaux.nl

Div 20-07 Gezocht Accountmanager regio Friesland - Drenthe – Gelderland

Voor een van onze vertrouwde opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een representatieve accountmanager, regio Friesland - Drenthe – Gelderland, binnen het dierenartsenkanaal.

Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je resultaatgericht en commercieel gedreven en heb je ervaring in een soortgelijke functie?

 

Neem dan snel contact met ons op voor nadere informatie en een uitgebreid functieprofiel.

Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

© 2021  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2021  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon