© 2019  Velvet Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2018  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de veterinaire sector, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor tijdelijke promotie opdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties zoals Dibevo en Raad van Beheer, ketens en diergerelateerde stichtingen.

De werving & selectieprocedure van onderstaande vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

Please reload