© 2020  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2020  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

DIV20-03 Accountmanager met hbo-werk & denk niveau voor een toffe baan in het dierenspeciaalzakenkanaal.

Accountmanager met hbo-werk & denk niveau voor een toffe baan in het dierenspeciaalzakenkanaal.

De opdrachtgever is een specialist in voedings- en verzorgingsproducten. De regio waarover het gaat is Noord -en Zuid Holland, idealiter woon je in het midden.  Heb je ervaring op dit vakgebied of ben je geïnteresseerd in een zelfstandige, commerciële en uitdagende functie? 
Bel dan even 035-6255185 voor meer informatie.

P20-02 Dierenarts - Veterinaire duizendpoot

Ben jij een dierenarts die toe is aan een veelzijdige functie?
Voor een veterinaire groothandel zoeken we een veterinaire duizendpoot! 
Leuke, veelzijdige baan voor een pas afgestudeerde of iemand enkele jaren ervaring.
De vacature is voor 32 tot 40 uur per week en je werkzaamheden bestaan uit ongeveer 3 facetten:

  1. Ondersteuning QP van de veterinaire groothandel op het gebied van parallelle registratie van medicijnen & algemeen kwaliteitsbeheer.

  2. Veterinaire ondersteuning van de klanten van de veterinaire groothandel (ondersteunend aan verkoop en cascade).

  3. Wekelijks inloopspreekuur voor kleine huisdieren op diverse locaties in het land (ongeveer 2 uur per locatie)

Veterinair Medewerk(st)er (invaller i.v.m. zwangerschapsverlof) bij een dierverzekeraar regio Amsterdam.

Ben jij dé specialist in je vakgebied als paraveterinair? Je bent tot in detail op de hoogte van aandoeningen, behandelingen en medicijnen voor huisdieren. Daarnaast ben je een kei in klantcontact. Je bent zeer klantvriendelijk, empathisch en gaat tot het uiterste om de juiste oplossing te vinden voor de klant. Je bent administratief sterk en onder tijdsdruk blijf je accuraat werken. Werken met targets is een uitdaging voor jou en commerciële activiteiten schuw je niet.

Wil je meer weten over deze interessante vacature? Neem dan snel contact met ons op! info@vitaux.nl / 035-6255185

Gezocht: Kippendeskundige (hobbyist of professional)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per begin 2020 op zoek naar iemand met affiniteit en verstand van kippen, die op projectbasis adviezen wil geven aan consumenten op diverse locaties in het land. Periode en werktijden in overleg. Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op: 035-6255185 / info@vitaux.nl

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185.

Please reload