Diverse vacatures

Hieronder vind je een aantal van onze banen in de dierenbranche. Vacatures met een link naar de dierenbranche, zowel in de praktijk als ook op het gebied van diervoeding en/of farmacie.  

We hebben menig dierenartsenbezoeker of accountmanager veterinair aan een geschikte baan geholpen!

Daarnaast hebben wij regelmatig interessante (bij)banen voor promotieopdrachten. Onze klanten zijn diervoederfabrikanten, farmaceuten, brancheorganisaties, ketens en diergerelateerde stichtingen.


De werving & selectieprocedure van vacatures lopen via ons kantoor. Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem gerust evengoed contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Div 22-01

Voor een specialisten kliniek in het midden van NL (Betuwe) zoeken we een gastvrouw/PA voor het ondersteunen van een dierenarts-specialist.

W.o het verzorgen van de agenda, coördineren afspraken, klantcontact e.d. Het betreft een baan in een charmante werkomgeving, een klein plezierig team met ruimte voor eigen inbreng.  

Ben jij een organisatietalent, met flexibele houding, direct en duidelijk in je communicatie, empathisch én creatief? Stuur dan even een berichtje of bel ons!

Div 20-11

Klantenservice medewerker/Customer Care professional in omgeving Amsterdam.

De klant (én hun dier) staat op nummer 1!  Je bent een specialist in telefonisch klantcontact. Naast het dagelijkse klantcontact ligt jouw focus ook op crediteurenadministratie. Je bent klantvriendelijk en staat stevig in je schoenen. Je bent altijd bereid om een stapje verder te gaan en de juiste oplossing te vinden voor de klant. 

Vaste banen en waarnemingen 

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk of vast.

Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je CV met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl of bel 035-6255185