Paraveterinair vacatures

Paraveterinair en op zoek naar een baan in de dierensector?

De leukste en meest uitdagende vacatures voor jou als paraveterinair vind je bij Vitaux. Denk aan een baan in een dierenartsenpraktijk, maar ook als klantenservice medewerker bij een huisdierenverzekeraar of veterinaire groothandel.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

P20-15 Paraveterinair provincie Gelderland

Enthousiaste en vlotte paraveterinair gezocht voor 2 praktijkvestigingen in het westen van Gelderland. Veel ruimte voor zelfstandigheid. Neem voor nadere informatie snel contact met ons op. Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl 

P20-14 Praktijkmanager voor 3 vestigingen in Twente voor 32 uur per week

Voor drie dierenklinieken in de regio Twente zoeken wij per direct een enthousiaste en toegewijde praktijkmanager. Iemand die van de drie teams één team maakt en verantwoordelijk is voor alle praktijkmanagement taken.

Ben jij iemand die het overzicht houdt? Die samenwerken belangrijk vindt? Die mensen mee krijgt en denkt in oplossingen? En, heb je klanttevredenheid, prettige werksfeer en uitstekende klinische zorg hoog in het vaandel staan? Neem dan snel contact met ons op! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl 

P20-13 Gezocht! Een paraveterinair voor 20 – 30 uur per week in Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij iemand die zich graag inzet om mens en dier te helpen, flink de handen uit de mouwen wil steken en graag aan echt goede contacten met collega’s, patiënten en cliënten wil werken. We zoeken een gediplomeerd paraveterinair, of iemand die snel dat diploma zal of wil halen.

Het beroep paraveterinair is best een beroep van een hoop uitdagingen. Naast de juiste kennis hebben moet je georganiseerd zijn, geduldig zijn, soms vlot door kunnen werken, sociaal begaan zijn maar ook voet bij stuk kunnen houden. Zeker in een stad als Amsterdam moet je goede communicatieve vaardigheden hebben. Soms lijkt het alsof je dan ook nog stank voor dank krijgt, of niet gehoord wordt terwijl je aldoor echt je best doet. Dat maakt indruk als het voorkomt. Zij begrijpen dat goed. Iedereen voelt tegenwoordig ook de druk om perfect te zijn, maar niemand is dat. Echt waar!

Het is echter ook een mooi beroep: wat je doet wordt door de meeste cliënten wel oprecht gewaardeerd. Deze praktijk probeer die waardering nog beter te maken door het voor hun klanten en patiënten zo “low stress” mogelijk te houden - ondanks alle perikelen rondom COVID 19. Ze hebben de Amerikaanse trend “Fear Free” hoog in het vaandel en hebben ook veel extra kennis op dit vlak. Iedereen in dienst van deze praktijk heeft de “Low Stress Animal Handling” cursus gehaald of wordt in de gelegenheid gesteld die te halen. Verder zijn alle medewerkers goed uitgerust met mogelijkheden om hulp te bieden (o.a. echo, oog- en bloeddrukmetingen, röntgen en een uitgebreid laboratorium) en hebben ze een team die er voor elkaar staat. Dan zijn de mindere momenten goed op te vangen.

De kliniek staat voor kwalitatief hoogstaande zorg.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

Vedias needs paraveterinairen voor het bestuur!

Het gezellige bestuur van Vedias (vereniging van paraveterinair dierenartsassistenten) is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Heb jij tijd en zin om je actief in te zetten voor je vak en de beroepsvereniging?
Vraag dan eens, geheel vrijblijvend, wat meer informatie. Je hoeft nog geen lid te zijn.

Het bestuur komt maandelijks bijeen op het kantoor van Vitaux (nu digitaal) en tussendoor heeft iedereen taken die passen bij de bestuursfunctie.

Binnen het bestuur kunnen taken wat rouleren, maar het gaat er vooral om dat er komend jaar extra ondersteuning komt omdat er veel staat te gebeuren.

(Er is een jubileum en ook binnen de sector krijgt de paraveterinair steeds een belangrijkere rol)

Heb je zin in een bijbaantje (tegen onkostenvergoeding) waarin je jezelf kan ontwikkelen en aan de wieg staat voor wat betreft beslissingen voor je beroep?

Mail gerust met je vragen of meld je direct aan bij secretaris Marjon,  via secretaris@vedias.nl

V. Promotiemedewerker preventieve gezondheid

Voor als het weer mag in 2021!

Vind jij het leuk om mensen te informeren over vlooien- en tekenmiddelen voor honden en katten? Wij zoeken spontane, representatieve mensen die zo nu en dan op zaterdag (enkele keer op zondag) demo's willen geven in dierenspeciaalzaken en tuincentra. Leuke bijbaan waarbij je hands-on met dieren bezig bent.

Eigen vervoer is een pré en natuurlijk moet je het niet erg vinden om kilometers te maken.

Interesse? Stuur je cv met foto naar info@vitaux.nl

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt. Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek?
Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185

PS. er is ook een Facebookpagina waar regelmatig (spoed)vacatures op staan.

© 2021  SisterRay Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2021  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon