© 2019  Velvet Inc.       Algemene voorwaarden         Privacy beleid  Copyright 1999 - 2018  KvK nummer 32115374. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Paraveterinair vacatures

Paraveterinair en op zoek naar een baan in de dierenbranche?
De leukste en meest uitdagende vacatures voor jou als paraveterinair vind je bij Vitaux.
Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

Trainer/demo heer / dame

Voor een farmaceutisch bedrijf zijn wij op zoek naar een part-time trainer / iemand die demo's wil doen, dame of heer, met een diergerelateerde achtergrond. Iemand met een open persoonlijkheid die mensen durft aan te spreken en met goede presentatie vaardigheden.

Lijkt dit je interessant? Neem dan snel contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Info@vitaux.nl / 035-6255185

P. Paraveterinair omgeving Almere

Voor een middelgrote gezelschapsdierenpraktijk omgeving Almere, zoeken wij per direct een paraveterinair die tijdelijk in de maand augustus en september 20 tot 30 uur per week wil meedraaien in deze fijne praktijk. Uren kunnen in overleg worden afgesproken.

Neem voor nadere informatie contact met ons op! info@vitaux.nl of tel: 035-6255185

P. Paraveterinair omgeving Haarlem 24-32 uur

Voor een kliniek in de omgeving van Haarlem zoeken we voor langere tijd een paraveterinair voor 24-32 uur per week. ben jij woonachtig in de omgeving en zin om te werken bij een leuke praktijk, neem dan contact op met Vitaux op 035-6255185 of stuur een mail naar info@vitaux.nl 

P. Vlotte paravet omgeving Leiden

Ben jij een vlotte paraveterinair die graag de handen uit de mouwen steekt? Wij zoeken in omgeving Leiden iemand die bij voorkeur kan werken op dinsdag en vrijdag en al enige ervaring op heeft gedaan.  Het aantal uren is in overleg.

Heb jij interesse? Bel (035-6255185) of mail (info@vitaux.nl) ons je cv.

Vaste banen en waarnemingen

Regelmatig hebben wij vacatures voor in de praktijk of het bedrijfsleven. Voor tijdelijk, vast en alles wat daar tussen ligt ☺ . Staat er nu niks voor je bij, maar ben je wel op zoek? Stuur ons je cv met uitleg wat je zoekt, info@vitaux.nl. Of bel ons 035-6255185

Er is ook een Vitaux Facebookpagina waar regelmatig (spoed)vacatures op staan. 

Please reload