Paraveterinair vacatures

Paraveterinair en op zoek naar een baan in de dierensector?

De leukste en meest uitdagende vacatures voor jou als paraveterinair vind je bij Vitaux. Denk aan een baan in een dierenartsenpraktijk, maar ook als klantenservice medewerker bij een huisdierenverzekeraar of veterinaire groothandel.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Vedias needs paraveterinairen voor het bestuur!

 

Het gezellige bestuur van Vedias (vereniging van paraveterinair dierenartsassistenten) is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Heb jij tijd en zin om je actief in te zetten voor je vak en de beroepsvereniging?
Vraag dan eens, geheel vrijblijvend, wat meer informatie. Je hoeft nog geen lid te zijn.

Het bestuur komt maandelijks bijeen op het kantoor van Vitaux (nu digitaal) en tussendoor heeft iedereen taken die passen bij de bestuursfunctie.

Binnen het bestuur kunnen taken wat rouleren, maar het gaat er vooral om dat er komend jaar extra ondersteuning komt omdat er veel staat te gebeuren.

(Er is een jubileum en ook binnen de sector krijgt de paraveterinair steeds een belangrijkere rol)

Heb je zin in een bijbaantje (tegen onkostenvergoeding) waarin je jezelf kan ontwikkelen en aan de wieg staat voor wat betreft beslissingen voor je beroep?

Mail gerust met je vragen of meld je direct aan bij secretaris Marjon,  via secretaris@vedias.nl

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

PV 22-34-1

Paraveterinaire duizendpoot gezocht in Wijdemeren.

Voor een nieuw concept zoeken wij een paraveterinair die zelfstandig eigen spreekuren wil doen (preventieve gezondheidszorg, gewichtsbegeleiding, puppy consult, voedingsadvies etc. ). Ben jij commercieel en communicatief vaardig, heb je een vrolijk karakter, kan je goed zelfstandig werken en heb je zin in een nieuwe uitdaging?! Voor de juiste persoon is dit absoluut een baan met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Bel ons voor meer uitleg: 035-6255185 (na 18:00u: 06-50526716).

 

P22-05

Overstap naar humaan?

Heb jij wel eens overwogen de stap te maken naar de humane gezondheidszorg?

Voor de regio Almere zijn we nog opzoek naar mensen. We hebben een zeer interessante vacature voor mensen die bloed willen afnemen. Deze zeer afwisselende baan speelt zich zowel af op een poli,  je doet thuisbezoeken of bezoekt een zorginstelling.

Uiteraard is er een gedegen inwerktraject en ben je onderdeel van een vast team in jouw regio. Naast de praktische handelingen zit er ook een stukje laboratorium werkzaamheden bij en je doet de bijbehorende administratie. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng.  We zoeken mensen met een afgeronde mbo3 opleiding op (para)medisch gebied, een flexibele, vriendelijke houding en het vermogen om mensen op hun gemak te stellen. Er zijn veel parallelen met een dierenartsenpraktijk!  De werktijden van minimaal 4 dagen van 7:00 -13:00uur.

Het dienstverband is 16 – 20 uur per week.

Salariering is conform CAO ziekenhuizen  en ligt tussen €2028,- en € 2972,-.  Heb je interesse? Bel of mail even voor het uitgebreide functieprofiel.

P22-34

Triage paraveterinair  DierenartsenSpoedTelefoon

De DierenartsenSpoedTelefoon groeiende na een aantal succesvolle maanden. Daarom zijn we opzoek naar uitbreiding van ons team. Wij zoeken een Nacht en Weekend triagist die de telefoon opneemt (lekker vanuit huis) als eerste aanspreekpunt voor ongeruste klanten van vrijdagavond tot maandagochtend.

Zoals we allemaal weten zijn niet alle ANW telefoontjes daadwerkelijk Spoed en een paraveterinair, vergelijkbaar met een humane triagist, kan beoordelen of er moet worden doorgestuurd naar de dienstdoende dierenartsenpraktijk of dat de diereigenaar de volgende dag naar de eigen dierenarts terug kan.

 

Dit kan een baan zijn voor mensen met kinderen die de tijden dan zo in kunnen delen dat als zij naar school zijn, jij kan slapen. Maar ook voor paraveterinairen die niet (meer) in de praktijk willen of kunnen werken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of andere invulling van je werk?!

We komen graag eens vrijblijvend met je in gesprek!  Bel Pascale 06-50526716

P22-39

Diverse functies voor paraveterinairen

Er zijn veel vacatures voor paraverinairen en soms ook voor dierenartsassistenten.

Heb jij vragen over het verschil en/of zoek je een andere  baan maar weet je niet goed wat en hoe?

Op het event About Cats & Dogs op zaterdag 5 november en zondag 6 november ben je welkom om je te laten informeren over verschillende werkzaamheden in de dierenbranche.

In een 1:1 gesprek nemen we je wensen en mogelijkheden door.

Zie ook de website WWW.aboutcats&dogs.nl

Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

​​

Neem voor alle nadere informatie contact met ons op, misschien kunnen wij vandaag nog schakelen op jouw nieuwe uitdaging! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl