Paraveterinair vacatures

Paraveterinair en op zoek naar een baan in de dierensector?

De leukste en meest uitdagende vacatures voor jou als paraveterinair vind je bij Vitaux. Denk aan een baan in een dierenartsenpraktijk, maar ook als klantenservice medewerker bij een huisdierenverzekeraar of veterinaire groothandel.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Vedias needs paraveterinairen voor het bestuur!

 

Het gezellige bestuur van Vedias (vereniging van paraveterinair dierenartsassistenten) is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Heb jij tijd en zin om je actief in te zetten voor je vak en de beroepsvereniging?
Vraag dan eens, geheel vrijblijvend, wat meer informatie. Je hoeft nog geen lid te zijn.

Het bestuur komt maandelijks bijeen op het kantoor van Vitaux (nu digitaal) en tussendoor heeft iedereen taken die passen bij de bestuursfunctie.

Binnen het bestuur kunnen taken wat rouleren, maar het gaat er vooral om dat er komend jaar extra ondersteuning komt omdat er veel staat te gebeuren.

(Er is een jubileum en ook binnen de sector krijgt de paraveterinair steeds een belangrijkere rol)

Heb je zin in een bijbaantje (tegen onkostenvergoeding) waarin je jezelf kan ontwikkelen en aan de wieg staat voor wat betreft beslissingen voor je beroep?

Mail gerust met je vragen of meld je direct aan bij secretaris Marjon,  via secretaris@vedias.nl

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

P22-05

Overstap naar humaan?

Heb jij wel eens overwogen de stap te maken naar de humane gezondheidszorg?

We hebben een zeer interessante vacature voor mensen die bloed willen afnemen. Deze zeer afwisselende baan speelt zich zowel af op een poli,  je doet thuisbezoeken of bezoekt een zorginstelling.

Uiteraard is er een gedegen inwerktraject en ben je onderdeel van een vast team in jouw regio. Naast de praktische handelingen zit er ook een stukje laboratorium werkzaamheden bij en je doet de bijbehorende administratie. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng.  We zoeken mensen met een afgeronde mbo3 opleiding op (para)medisch gebied, een flexibele, vriendelijke houding en het vermogen om mensen op hun gemak te stellen. Er zijn veel parallelen met een dierenartsenpraktijk!  De werktijden van minimaal 4 dagen van 7:00 -13:00uur.

Het dienstverband is 16 – 20 uur per week.

Salariering is conform CAO ziekenhuizen  en ligt tussen €2028,- en € 2972,-.  Heb je interesse? Bel of mail even voor het uitgebreide functieprofiel.

P22-04

Paardenkliniek zoekt hulp!

Bij een mooie centraali n Nederland (regio Barneveld) gelegen paardenkliniek zoeken we een paraveterinair.

O.a. baliewerkzaamheden, patiënten ontvangst, afspraken maken, apotheek beheer en hand en span diensten waar passend.

In eerste instantie voor de periode 26 mei tm 7 juli voor 20-25 uur per week.

P22-03
Paraveterinair omgeving Nieuwegein gezocht
In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij voor een dierenartsenpraktijk in Culemborg op zoek naar een ervaren paraveterinair die de periode april tot augustus beschikbaar is. Ben jij die enthousiaste kandidaat en steek je graag je handen uit de mouwen? Reageer snel, dan vertellen we je er graag meer over! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

 

P22-02

Paraveterinair omgeving Schiphol/Aalsmeer gezocht.

Voor een gezellige en kleinschalige dierenartsenpraktijk in Kudelstaart zoeken wij een paraveterinair die een paar dagen beschikbaar is in de periode juli tot augustus. De werkzaamheden bestaan uit balie werkzaamheden, afhandelen telefoontjes, klaarzetten medicatie, verzorging opname dieren en assisteren bij operaties. Iedereen mag reageren, ook herintreders. Bel of mail ons voor meer informatie! Tel: 035 – 62 55 185 of mail: info@vitaux.nl

P20-33

Paraveterinair omgeving Den Bosch gezocht.

Per direct een paraveterinair gezocht voor 30 uur in een gezellige dierenartsenpraktijk in Den Bosch. Het team bestaat uit 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen met 1e & 2e lijn patiënten. De OV bus stopt voor de deur. Ervaring: minimaal zelfstandig baliewerkzaamheden. Reageer snel, dan vertellen we je er graag meer over! Tel: 035-6255185

P20-32

Paraveterinair omgeving Amsterdam

In Amsterdam zoeken wij voor een gezelschapsdierenpraktijk een (liefst) ervaren paraveterinair voor 20-32 uur per week ter aanvulling op het huidige team. Ben jij die enthousiaste kandidaat, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een vaste aanstelling? Reageer snel, dan vertellen we je er graag meer over! Tel: 035-6255185

P20-30

Paraveterinair omgeving Utrecht

Paraveterinair gezocht voor een gezellige kleine praktijk in Utrecht.

Het gaat om een vacature van 2 (vaste) dagen per week (werktijden van 8:30-1800/18:30) en om de week een zaterdagdienst van 10:00-13:00.

P20-28

ANW triage paraveterinair    

Wij zoeken een Avond, Nacht en Weekend triagist die de telefoon opneemt (lekker vanuit huis) als eerste aanspreekpunt voor ongeruste klanten.

Zoals we allemaal weten zijn niet alle ANW telefoontjes daadwerkelijk Spoed en een paraveterinair, vergelijkbaar met een humane triagist, kan beoordelen of er moet worden doorgestuurd naar de dienstdoende dierenartsenpraktijk of dat de diereigenaar de volgende dag naar de eigen dierenarts terug kan.

 

Dit kan een baan zijn voor mensen met kinderen die de tijden dan zo in kunnen delen dat als zij naar school zijn, jij kan slapen. Maar ook voor paraveterinairen die niet (meer) in de praktijk willen of kunnen werken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of andere invulling van je werk?!

We komen graag eens vrijblijvend met je in gesprek!  Bel Pascale 06-50526716

P20-27

Paraveterinair omgeving Noord-Holland

Bij de kust van Noord-Holland zoeken wij voor een gezelschapsdierenpraktijk een (liefst) ervaren paraveterinair ter aanvulling op het huidige team. Ben jij die enthousiaste kandidaat, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een vaste aanstelling? Reageer snel, dan vertellen we je er graag meer over! Tel: 035-6255185

P20-21

Per direct: Paraveterinair gezocht

Voor een gezelschapsdierenpraktijk met zeer moderne voorzieningen in Lelystad, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren paraveterinair die voor een periode van 4-6 weken het huidige team van 2 dierenartsen en 2 paraveterinairen wil versterken voor ongeveer 30 uur per week, maar uren in overleg mogelijk.

Bel of mail ons voor meer info! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl 

Neem voor alle nadere informatie contact met ons op, misschien kunnen wij vandaag nog schakelen op jouw nieuwe uitdaging! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl