top of page

Paraveterinair vacatures

Paraveterinair en op zoek naar een baan in de dierensector?

De leukste en meest uitdagende vacatures voor jou als paraveterinair vind je bij Vitaux. Denk aan een baan in een dierenartsenpraktijk, maar ook als klantenservice medewerker bij een huisdierenverzekeraar of veterinaire groothandel.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem evengoed contact met ons op, dan bespreken we graag de carrièremogelijkheden met je.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Vedias needs paraveterinairen voor het bestuur!

 

Het gezellige bestuur van Vedias (vereniging van paraveterinair dierenartsassistenten) is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Heb jij tijd en zin om je actief in te zetten voor je vak en de beroepsvereniging?
Vraag dan eens, geheel vrijblijvend, wat meer informatie. Je hoeft nog geen lid te zijn.

Het bestuur komt maandelijks bijeen op het kantoor van Vitaux (nu digitaal) en tussendoor heeft iedereen taken die passen bij de bestuursfunctie.

Binnen het bestuur kunnen taken wat rouleren, maar het gaat er vooral om dat er komend jaar extra ondersteuning komt omdat er veel staat te gebeuren.

(Er is een jubileum en ook binnen de sector krijgt de paraveterinair steeds een belangrijkere rol)

Heb je zin in een bijbaantje (tegen onkostenvergoeding) waarin je jezelf kan ontwikkelen en aan de wieg staat voor wat betreft beslissingen voor je beroep?

Mail gerust met je vragen of meld je direct aan bij secretaris Marjon,  via secretaris@vedias.nl

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

PV 22-34-1

Handige dierenartsassistent gezocht in Gooisemeren.

Wij zoeken een dierenartsassistente (je hoeft geen paraveterinair te zijn) die in een kleine gezelschapsdierenpraktijk de dierenartsen kan ondersteunen. Uren in overleg, tijdens schooltijd is bespreekbaar! ben jij communicatief vaardig, heb je een vrolijk karakter en pak je dingen snel op?  Bel ons voor meer details: 035-6255185

 

P22-10

Diergeneeskundig Centrum Dalfsen zoekt extra duizendpoot

Woon jij in de omgeving van Dalfsen en zoek je een afwisselende, uitdagende baan in een zelfstandige dierenartsenpraktijk? Er werken 6 dierenartsen en 6 paraveterinairen in een gemoedelijke sfeer en met oog voor elkaar. Het is een gemende praktijk waar zowel landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren als paarden worden behandeld. 

Wegens groei zoeken we een gediplomeerde, allround assistente voor 27-32 uur. Arbeidsvoorwaarden conform cao. De praktijk is ingericht op goede eerstelijns zorg  en we hebben een nieuw laboratorium, digitale röntgen, echo en bloedapparatuur en een operatiekamer. De paraveterinairen doen geen dienst, maar de praktijk is wel open op zaterdag van 8:00-10:00uur. 

Ben jij de duizendpoot die gezocht wordt? Neem contact met DGC Dalfsen op. Je kunt bellen naar 0529-435363 (vragen naar Han van Lom) of mailen naar hanvanlom@gmail.com.

P22-34

Triage paraveterinair 

Wij zoeken een Nacht en Weekend triagist die de telefoon opneemt (lekker vanuit huis) als eerste aanspreekpunt voor ongeruste klanten van vrijdagavond tot maandagochtend.

Zoals we allemaal weten zijn niet alle ANW telefoontjes daadwerkelijk Spoed en een paraveterinair, vergelijkbaar met een humane triagist, kan beoordelen of er moet worden doorgestuurd naar de dienstdoende dierenartsenpraktijk of dat de diereigenaar de volgende dag naar de eigen dierenarts terug kan.

 

Dit kan een baan zijn voor mensen met kinderen die de tijden dan zo in kunnen delen dat als zij naar school zijn, jij kan slapen. Maar ook voor paraveterinairen die niet (meer) in de praktijk willen of kunnen werken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of andere invulling van je werk?!

We komen graag eens vrijblijvend met je in gesprek!  Bel Pascale 06-50526716

P22-39

Diverse functies voor paraveterinairen

Er zijn veel vacatures voor paraveterinairen en soms ook voor dierenartsassistenten.

Heb jij vragen over het verschil en/of zoek je een andere  baan maar weet je niet goed wat en hoe?

Op het lifestyle event About Work with Cats & Dogs op zaterdag 5 november en zondag 6 november ben je welkom om je te laten informeren over verschillende werkzaamheden in de dierenbranche.

In een 1:1 gesprek nemen we je wensen en mogelijkheden door.

Zie ook  https://www.aboutcatsanddogs.nl/tickets/?utm_source=Vitaux&utm_medium=Vitaux&utm_campaign=ACD22  

Neem voor alle nadere informatie contact met ons op, misschien kunnen wij vandaag nog schakelen op jouw nieuwe uitdaging! Tel: 035-6255185 of mail: info@vitaux.nl

bottom of page