top of page

Partners
Wij werken samen met een aantal partners binnen de huisdierensector. Zij voorzien ons onder meer van informatie.

Videobellen is een nieuw initiatief in dierenland. Jacker.nl biedt hiervoor een eenvoudige Plug&Play techniek aan aan dierenartsen en dierenklinieken, die daarmee heel gemakkelijk ook Videobellen kunnen aanbieden aan diereneigenaren. Daarmee kan je als baasje Videobellen met je eigen dierenarts, voor kleinere vragen of als je twijfelt of je écht naar de kliniek moet met je huisdier. In 10 minuten en voor een vaste prijs krijg je het beste advies van je eigen dierenarts. Biedt jouw dierenkliniek nog geen Videobellen aan? Tip jouw dierenarts dan eens over Jacker.nl

Elanco Animal Health is wereldwijd één van de grootste leveranciers van producten die de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren verbeteren. Elanco vormt de veterinaire divisie van Eli Lilly. Dit farmaceutische concern heeft meer dan 35.000 mensen in dienst in ruim 130 landen.
In Nederland en België werken Vitaux en Elanco onder meer samen op het gebied van het OTC kanaal.

Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren (LICG)
Het LICG heeft als doel (potentiële) huisdiereneigenaren voor te lichten over goede huisvesting en verzorging. De gegeven informatie is deskundig en objectief.

Dibevo
Ondernemer in de huisdierenbranche? Dan is Dibevo de brancheorganisatie die je helpt om het maximale uit je bedrijf te halen. Wij staan vierkant voor de belangen van onze leden én dierenwelzijn in het algemeen, en daar zijn we al 82 jaar verdraaid goed in.

Boehringer Ingelheim
Boehringer Ingelheim is een wereldwijd, onderzoeksgedreven farmaceutisch bedrijf welke vele culturen en verschillende samenlevingen omarmt.
Eerst via Merial, nu vaste leverancier voor Boehringer Ingelheim van onder andere buitendienstmedewerkers en helpdesk. 

Virbac
In een periode van vijftig jaar is Virbac uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke veterinair-farmaceutische bedrijf dat zich exclusief toelegt op ontwikkeling en productie van een breed scala aan producten ten behoeve diergezondheid. Virbac is uniek in deskundigheid in de sector en in het aanbieden van producten en diensten die kwaliteit, effectiviteit en gemak combineren voor zowel dierenartsen als diereigenaren.

Please reload

bottom of page