DSC01636
IMG_0163 2
IMG_3074
Green Eyed Cat
Beautiful Gray Cat
DSC_4818
Cat
Dog's Portrait

Vitaux heeft een tweetal pijlers:

Werving & Selectie en organisatie van PR en management projecten. 

Onze diensten

 

Vitaux is een veterinair managementbureau dat marketing-, communicatie- en PR-activiteiten in de diergezondheids- en landbouwsector uitvoert. Het bureau is in 1999 opgericht door Pascale Fuchs en is sinds 2017 ook actief in Belgie onder leiding van Caroline Spek.

Naast diverse diergerelateerde projecten zoals HuisdierenApp en diverse evenementen beheren we het secretariaat van stichtingen zoals ESCCAP, Met dieren meer mens  en Diergeneeskundig Memorandum

HR Diensten

Via onze partner Mesena bieden wij freelance dierenartsassistenten en para-veterinair personeel ter ondersteuning van de dierenartsenpraktijk.
 

Vacatures en meer informatie:

Please reload

Marketing & PR

Wij managen een diversiteit aan marketing en PR projecten voor onze klanten; variërend van evenementen tot online (actie) campagnes en nieuwsbrieven.

ESCCAP Secretariaat

Voor de gehele Benelux beheren we het secretariaat van  European Scientific Counsel Companion Animal Parasites (ESCCAP) lees verder......

Please reload

mesenalogohome7.png
 

Caroline Spek
 

Caroline is een enthousiaste en ervaren marketeer, en een dier-liefhebber pure sang.  Ze startte haar carrière in 2001 in de media en mobiele communicatie (IT). Na het afronden van haar master of science in Bedrijfskunde aan de Erasmus Rotterdam is ze ondertussen al ruime tijd werkzaam in diverse marketing-, PR- en communicatiefuncties in het internationale bedrijfsleven. De laatste jaren vooral binnen de agrarische en diergezondheid sector, die haar nauw aan het hart liggen. Caroline brengt een uniek gevoel voor diversiteit mee, hetgeen vaak zeer gewaardeerd wordt binnen projecten. Sinds eind 2017 is zij een van de onderneemsters achter de uitbreiding van Vitaux België.

Het gezin van Caroline en haar echtgenoot bestaat uit drie kinderen, twee honden en een kat.

Caroline Spek I OrangeIngredients ZW.jpg

Pascale Fuchs
 

Pascale is initiatiefneemster en oprichter van Veterinair Organisatiebureau Animaux en sinds 2006 werkzaam als directeur bij Vitaux Nederland. De jarenlange ervaring op het communicatieve en organisatorische vlak, in combinatie met een uitgebreid netwerk binnen de dierenbranche zijn een succesformule gebleken.

 

Pascale is medeoprichter van de Vereniging voor Veterinair Praktijk Management en actief in de Commissie Management in de Gezondheidszorg van de VVAA. Ze coacht ook een aantal studenten gedurende het semester Praktijkmanagement van de HBO-opleiding Dier-en Gezondheidszorg aan het Groenhorst college in Barneveld en de CAH te Dronten. Pascale is betrokken bij de Veterinaire Managementgame voor diergeneeskunde studenten en geeft regelmatig gastcolleges en/of workshops. Ook  schrijft ze regelmatig artikelen voor diverse (vak)bladen binnen de sector.

Het gezin van Pascale bestaat uit een echtgenoot, 2 kinderen, 2 honden, 3 katten, kippen, duiven en 3 paarden.

pffoto (1).jpg

OVER ONS

CONTACT

Ganzenstraat 10
2340 Beerse 


Tel:    +32(0)14 39 18 01
Mob:
+31(0)6 31 75 79 86  
Email: caroline@vitaux.nl
Web:​   vitaux.be

Neem contact op met ons
 
België 
Nederland

Oud Eemnesserweg 27
3755 MR  Eemnes 


Tel:    +31(0)35 62 55 185
Mob:
+31(0)6 505 267 16  
Email: info@vitaux.nl
Web:​   vitaux.nl

Bedankt voor uw mail, we komen spoedig bij u terug.