top of page
DSC01636
IMG_0163 2
IMG_3074
Green Eyed Cat
Beautiful Gray Cat
DSC_4818
Cat
Dog's Portrait

Vitaux heeft een tweetal pijlers:

Werving & Selectie en organisatie van PR en management projecten. 

Onze diensten

our_services

Vitaux is een veterinair managementbureau dat marketing-, communicatie- en PR-activiteiten in de diergezondheids- en landbouwsector uitvoert. Het bureau is in 1999 opgericht door Pascale Fuchs en is sinds 2017 ook actief geweest in Belgie onder leiding van Caroline Spek.

Naast diverse diergerelateerde projecten zoals HuisdierenApp en diverse evenementen beheren we het secretariaat van stichtingen zoals ESCCAP, Met dieren meer mens  en Diergeneeskundig Memorandum

HR Diensten

Via onze partner Mesena bieden wij freelance dierenartsassistenten en para-veterinair personeel ter ondersteuning van de dierenartsenpraktijk.
 

Vacatures en meer informatie:

Please reload

Marketing & PR

Wij managen een diversiteit aan marketing en PR projecten voor onze klanten; variërend van evenementen tot online (actie) campagnes en nieuwsbrieven.

ESCCAP Secretariaat

Voor de gehele Benelux beheren we het secretariaat van  European Scientific Counsel Companion Animal Parasites (ESCCAP) lees verder......

Please reload

Overons

Caroline Spek
 

Caroline is een enthousiaste en ervaren marketeer, en een dier-liefhebber pure sang.  Ze startte haar carrière in 2001 in de media en mobiele communicatie (IT). Na het afronden van haar master of science in Bedrijfskunde aan de Erasmus Rotterdam is ze ondertussen al ruime tijd werkzaam in diverse marketing-, PR- en communicatiefuncties in het internationale bedrijfsleven. De laatste jaren vooral binnen de agrarische en diergezondheid sector, die haar nauw aan het hart liggen. Caroline brengt een uniek gevoel voor diversiteit mee, hetgeen vaak zeer gewaardeerd wordt binnen projecten. Caroline werkt als ZZP-er en heeft altijd interesse in leuke opdrachten! 

Het gezin van Caroline en haar echtgenoot bestaat uit drie kinderen, twee honden en een kat.

Caroline Spek I OrangeIngredients ZW.jpg

Pascale Fuchs
 

Pascale is initiatiefneemster en oprichter van Veterinair Organisatiebureau Animaux en sinds 2006 werkzaam als directeur bij Vitaux Nederland. De jarenlange ervaring op het communicatieve en organisatorische vlak, in combinatie met een uitgebreid netwerk binnen de dierenbranche zijn een succesformule gebleken.

 

Pascale is medeoprichter van de Vereniging voor Veterinair Praktijk Management.  Ze coacht ook jaarlijks studenten van Aeres Hogeschool in Dronten en is gastdocent bij diverse groene MBO scholen. Pascale heeft de HuisdierenApp ontwikkeld en heeft een enorm groot netwerk binnen de dierensector. Ook  schrijft ze regelmatig artikelen voor diverse (vak)bladen binnen de sector.

Het gezin van Pascale bestaat uit een echtgenoot, 2 kinderen, 2 honden, 4 katten, kippen en 2 paarden.

pffoto (1).jpg

OVER ONS

CONTACTTel:    +31(0)35 62 55 285
Mob: +31(0)6 31 75 79 86  
Email: info@vitaux.nl
Web:​   vitaux.be

Neem contact op met ons
contact
België 
Nederland

Oud Eemnesserweg 27
3755 MR  Eemnes 


Tel:    +31(0)35 62 55 185
Mob:
+31(0)6 505 267 16  
Email: info@vitaux.nl
Web:​   vitaux.nl

Bedankt voor uw mail, we komen spoedig bij u terug.

bottom of page